Na današnji dan
1988
Poison izdajo legendarni album Open Up And Say... Ahh!
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
16. 11. 2022

Serenity bodo 9. decembra pri Napalm Records izdali live album z naslovom Memoria. Zasedba je že objavila uradni live posnetek komada Legacy Of Tudors, na albumu pa so našli mesto sledeči naslovi:

In Memoriam
United
Changing Times
Set the World on Fire
Broken Dreams
Changing Fate
Journey's End
Velatum
Souls and Sins
Coldness Kills
Fairytales
Legacy of Tudors
Spirit in the Flesh
Engraved Within
In the Name of Scotland
Lionheart

Avtorica: Tina Urek
2. 11. 2021

Dve ikonični zasedbi, vsaka svojega žanra, in sicer vikingi Amon Amarth in groove metalci Machine Head, so združili moči za turnejo Vikings and Lionhearts. Septembra in oktobra prihodnje leto bodo potovali po Evropi, nam najbližje pa se bodo ustavili 17. septembra na Dunaju.

Avtorica: Tina Urek
9. 10. 2019

Lionheart so objavili videospot za single Burn s prihajajočega albuma Valley Of Death, ki bo izšel 15. novembra pri založbi Arising Empire.

Kalifornijski hardcorovci bodo skupaj z Deez Nuts, Kublai Khan, Obey The Brave in Fallbrawl kmalu na evropski turneji, v sklopu katere bodo med drugim nastopili tudi 15. 11. v Münchnu (Backstage) in 20. 11. na Dunaju (Flex).

3. 10. 2019

Kalifornijski hardcorovci Lionheart so nedavno podpisali za založbo Arising Empire, pri kateri 15. novembra izide njihov novi album z naslovom Valley Of Death. Spodaj si lahko ogledate tudi videospot za naslovno skladbo.

Lionheart se skupaj z Deez Nuts, Kublai Khan, Obey The Brave in Fallbrawl odpravljajo tudi na evropsko turnejo, v sklopu katere bodo najbližje našim krajem nastopili 15. 11. v Münchnu (Backstage Werk) in 20. 11. na Dunaju (Flex).

5. 9. 2019

Deez Nuts so objavili videospot za skladbo Crooked Smile, prvi single s prihajajočega albuma z naslovom You Got Me Fucked Up, ki bo izšel 18. oktobra pri Century Media Records.

Kmalu po izidu se Deez Nuts odpravljajo na evropsko turnejo z Lionheart, Kublai Khan, Obey The Brave in Fallbrawl, v okviru katere bodo najbližje našim krajem nastopili 15. 11. v Münchnu (Backstage Werk) in 20. 11. na Dunaju (Flex).

22. 1. 2019

Med novimi potrditvami za 24. Brutal Assault so Animals As Leaders, Car Bomb, Decapitated, Dr. Living Dead, Ensiferum, Gorod, Letter from The Colony, Slapshot, Violator, Voivod in Zuriaake. Konec decembra pa so se naboru pridružili še Batushka in Emperor, svoj nastop pa so odpovedali Dimmu Borgir.

Doslej potrjeni so še Aborted, After the Burial, Alien Weaponry, Agnostic Front, Annal Nathrakh, Anathema, Annotations Of An Autopsy, Antaeus, Anthrax, Carcass, Carpenter Brut, Counting Hours, Crystal Lake, Cult of Luna, Cytotoxin, Deicide, Daughters, Destruction, Diablo Swing Orchestra, Ektomorf, Electric Wizard, Get the Shot, Godflesh, Gutalax, Heilung, Higher Power, Hypocrisy, Immolation, Iron Reagan, Jinjer, Jungle Rot, Krisiun, Lionheart, Manes, Meshuggah, Metal Church, Mgła, Midnight, Myrkur, Napalm Death, Necros Christos, Of Mice & Men, Oceans of Slumber, Perfecitizen, Prong, Raised Fist, Rotting Christ, Sacred Reich, Saor, Shape of Despair, Slægt ,Taake, Tankard, Taphos, Testament, The Obsessed, The Ocean, Thy Art Is Murder, Toska, Unfathomable Ruination, Vargrav, Venom Prison, Vuur, Windhand, Wolfbrigade in Woe Unto Me.

Prejšnji teden so organizatorji objavili tudi videokolaž utrinkov z lanskega festivala:

28. 6. 2018

Serenity so objavili videospot za skladbo Eternal Victory, ki se nahaja na njihovem aktualnem albumu z naslovom Lionheart.

Avstrijski simfonični power metalci se jeseni skupaj z Visions Of Atlantis, Temperance in Dragony odpravljajo na evropsko turnejo, v sklopu katere se bodo med drugim ustavili tudi 1. 11. v Gradcu in 3. 11. na Dunaju.

15. 11. 2017

Kanadska hardcore/thrash metal zasedba Get The Shot predstavlja videospot za skladbo Absolute Sacrifice z aktualnega albuma Infinite Punishment, ki je izšel pri založbi New Damage Records.

Skupina jutri skupaj z Lionheart in Nasty pričenja evropsko turnejo, v okviru katere bo med drugim gostovala tudi 24. 11. v Münchnu in 25. 11. na Dunaju.

13. 11. 2017

Lionheart predstavljajo videospot za skladbo Cursed z novega z naslovom Welcome To The West Coast II, ki je izšel konec prejšnjega tedna pri BDHW Records/Fast Break! Records.




26. 10. 2017

Tukaj je na voljo predogled novega albuma avstrijskih simfoničnih power metalcev Serenity z naslovom Lionheart, ki bo izšel jutri pri založbi Napalm Records.

24. 10. 2017

Serenity so posneli videospot za skladbo United s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Lionheart, ki bo izšel v petek pri založbi Napalm Records.

Skupina je razkrila tudi drugo gostujočo žensko vokalistko, ki na novem albumu sodeluje v skladbi The Final Crusade. To je Federica Lanna iz italijanske simfonične metal zasedbe Sleeping Romance.

17. 10. 2017

Spodaj si lahko ogledate videospot za skladbo Still Bitter Still Cold z novega albuma kalifornijske hardcore zasedbe Lionheart z naslovom Welcome To The West Coast II, ki bo izšel 10. novembra v sodelovanju z založbama BDHW Records in Fast Break! Records.

Lionheart se novembra skupaj z Nasty in Get The Shot odpravljajo na evropsko turnejo, v okviru katere bodo najbližje Sloveniji nastopili 24. 11. v Münchnu in 25. 11. na Dunaju.

6. 10. 2017

Nemški power metalci Circle Of Silence bodo 8. decembra pri založbi Massacre Records izdali svoj tretji studijski album The Crimson Throne, ki prinaša naslednje skladbe:
Conquer The Throne
Race To The Sky
Destroyers Of The Earth
The Chosen One
Lionheart
The Crimson Throne
Into The Fire
A Kingdom Divine
Endgame
Possessed By Fire
Wild Eyes

5. 10. 2017

Spodaj si lahko ogledate videospot za skladbo Lionheart z istomenskega studijskega albuma avstrijske simfonične power metal zasedbe Serenity, ki bo izšel 27. oktobra pri založbi Napalm Records.



19. 9. 2017

Kalifornijska hardcore zasedba Lionheart je objavila videospot za skladbo Trial By Fire z novega studijskega albuma Welcome To The West Coast II, ki bo izšel 10. novembra pri BDHW Records/Fast Break! Records.



ZADNJE OBJAVE
Reportaža
30. 4. 2024
Kalah / Inmate / Zaria
Reportaža
30. 4. 2024
Danse Macabre VIII: Circus Bizarre
Galerija
30. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Galerija
29. 4. 2024
Inquisition / Demonical
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
26. 4. 2024
Northern Revival
Reportaža
26. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
KONCERTI & FESTIVALI
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana
4. 5. 2024
Bell Witch, The Keening
AKC Attack, Medika, Zagreb
4. 5. 2024
CarlxJohnson, Propad, Ku-Ri-Boh!, Kultivator
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana