Na današnji dan
1984
Mötley Crüe predstavijo single Too Young to Fall in Love
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
18. 11. 2020

Švedski progresivci Soen napovedujejo svoj peti studijski album z naslovom Imperial, ki bo izšel 29. januarja pri založbi Silver Lining Music. Za produkcijo albuma je poskrbela skupina sama ob pomoči Inakija Marconija, medtem ko je bil za miks in mastering zadolžen Kane Churko (Ozzy Osbourne, Hellyeah, In This Moment, Five Finger Death Punch).

Spodaj si lahko ogledate tudi igrani besedilni video za prvi single Antagonist, v katerem ima glavno vlogo igralec Brendan McGowan.

Imperial prinaša naslednje skladbe:
Lumerian
Deceiver
Monarch
Illusion
Antagonist
Modesty
Dissident
Fortune

30. 9. 2019

Hellyeah na ogled ponujajo videospot za skladbo Skyy And Water, v katerem se na posnetkih pojavlja tudi pokojni bobnar skupine Vinnie Paul Abbott, ki je umrl pred več kot letom dni. Skladba se nahaja na njihovem novem studijskem albumu Welcome Home, ki je nedavno izšel pri založbi Eleven Seven Music.

16. 9. 2019

Hellyeah predstavljajo sveži videospot za skladbo Black Flag Army z najnovejšega studijskega albuma z naslovom Welcome Home, izdanega v začetku tega meseca pri založbi Eleven Seven Music.

13. 8. 2019

Hellyeah predstavljajo novo skladbo Perfect s prihajčega studijskega albuma z naslovom Welcome Home, ki izide 7. septembra pri založbi Eleven Seven Music.

31. 7. 2019

Life Of Agony trenutno zaključujejo z delom na novem konceptualnem albumu The Sound Of Scars, ki bo izšel jeseni pri založbi Napalm Records. Novi album sta producirala z Grammyjem nagrajena producentka Sylvia Massy (Tool, System Of A Down) in kitarist Joey Z, medtem ko je za mastering poskrbel priznani tonski mojster Howie Weinberg (Nirvana, Soundgarden). The Sound Of Scars nadaljuje pretresljivo zgodbo z njihovega prelomnega studijskega prvenca River Runs Red iz leta 1993.

Life Of Agony se novembra odpravljajo na evropsko turnejo, na kateri jih bosta spremljali zasedbi Doyle (Doyle Wolfgang von Frankenstein iz Misfits) in Evolution Empire, ki jo sestavljajo nekdanji člani Hellyeah, Danzig in Fear Factory. Skupina bo med drugim nastopila tudi 12. 11. v Gradcu (P.P.C.) in 13. 11. na Dunaju (Flex). Več podrobnosti lahko najdete v našem napovedniku.

1. 7. 2019

Hellyeah so posneli videospot za skladbo Oh My God z novega studijskega albuma z naslovom Welcome Home, ki bo izšel 7. septembra pri založbi Eleven Seven Music.

20. 5. 2019

Hellyeah na ogled ponujajo videospot za naslovno skladbo šestega studijskega albuma Welcome Home, ki bo izšel 7. septembra pri založbi Eleven Seven Music.

15. 5. 2019

Hellyeah so razkrili naslov svojega šestega studijskega albuma, ki so ga poimenovali Welcome Home. Novi album bo izšel 7. septembra pri založbi Eleven Seven Music. Skupina za ta petek napoveduje tudi novi videospot za naslovno skladbo.

8. 5. 2019

Roy Mayorga (Stone Sour, ex-Soulfly, ex-Crisis, ex-Nausea) je novi bobnar pri ameriški groove metal superskupini Hellyeah, v kateri je zamenjal legendarnega Vinnieja Paula, ki je tragično preminil junija lani.

18. 3. 2019

Hellyeah so objavili videospot za komad 333, ki se nahaja na prihajajočem albumu. Ta bo izšel poleti pri založbi Eleven Seven Music Records. Album je za vse poslušalce še toliko bolj pričakovan, saj vsebuje zadnje posnetke preminulega bobnarja Vinnija Paula Abbotta.

Avtorica: Tina Urek
24. 8. 2018

Skupina Audiotopsy, v kateri med drugim sodelujeta tudi kitarist Greg Tribbett (ex-Hellyeah, Mudvayne) in bobnar Matt McDonough (Mudvayne), namerava 2. novembra pri založbi Megaforce Records izdati novi album z naslovom The Real Now. Album je skupina producirala sama, medtem ko je bil za snemanje vokalnih delov in miks zadolžen Dave Fortman (Slipknot, Mudvayne). Na tej povezavi je na voljo tudi dražilnik za prvi single What Am I?, ki naj bi izšel v začetku septembra.

26. 6. 2018

V 54. letu je konec prejšnjega tedna umrl Vincent Paul Abbott aka Vinnie Paul, najbolj poznan kot bobnar v skupinah Pantera, Damageplan in nazadnje Hellyeah. Točen vzrok smrti zaenkrat še ni znan, se pa namiguje, da je šlo za srčni infarkt.

12. 9. 2017

Hellyeah so objavili koncertni video za skladbo Love Falls z aktualnega studijskega albuma z naslovom Unden!able, na katero so člani skupine precej navezani in je tako nepogrešljiv del njihovega koncertnega repertoarja.



16. 6. 2017

Divja rockerica Moscow (s pravim imenom Elizaveta Tursunova), s trenutnim prebivališčem v Los Angelesu, predstavlja videospot za skladbo Queen Of Sin z istoimenskega debitantskega EP-ja, katerega sta skupaj producirala Shawn McGhee (Hellyeah, Five Finger Death Punch, Papa Roach) in Brian Steele Medina (Gemini Syndrome).

Tracklista:
Queen Of Sin
Nowhere To Hide
Black Widow
Watch Me Burn
Heartbeat

26. 1. 2017

Hellyeah po besedilnem videu sedaj ponujajo še videospot za skladbo Love Falls. Omenjena skladba se nahaja na njihovem aktualnem studijskem albumu z naslovom Unden!able, izdanem junija lani pri založbi Eleven Seven Music.



ZADNJE OBJAVE
Reportaža
30. 4. 2024
Danse Macabre VIII: Circus Bizarre
Galerija
30. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Reportaža
30. 4. 2024
Kalah / Inmate / Zaria
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Inquisition / Demonical
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Reportaža
26. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Galerija
26. 4. 2024
Northern Revival
KONCERTI & FESTIVALI
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana