VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
8. 4. 2024

Britanski kitarist, pevec in tekstopisec Billy Morrison, v zadnjih 15 letih znan predvsem kot ritem kitarist Billyja Idola, in njegov glavni kitarist Steve Stevens (ex-The Cult) ter princ teme Ozzy Osbourne so posneli videospot za pesem Crack Cocaine. Pri tem gre za drugi single (prvi je bil Drowning) prihajajočega heavy rock albuma The Morrison Project, ki bo izšel 19. aprila. Pri snemanju albuma so med drugim sodelovali še Billy Idol, DMC, Corey Taylor, Al Jourgensen, Steve Vai, Steve Stevens, Linda Perry, Tommy Clufetos in John5.

18. 12. 2023

Koncert Coreya Taylora, ki naj bi 6. junija prihodnje leto nastopil v zagrebški Tvornici kulture, je bil razprodan v zgolj štirih dneh. Iz tega razloga so se organizatorji dogovorili, da se dogodek prestavi na večjo lokacijo, in sicer na ŠRC Šalata. Do tega petka lahko kupite vašo vstopnico po predprodajni ceni 39 EUR, po tem datumu pa bo cena vstopnic znašala 43 EUR. Več o dogodku izveste tukaj.

Avtorica: Tina Urek
6. 12. 2023

Pred kratkim smo poročali, da 6. junija v zagrebško Tvornico Kulture prihaja Corey Taylor. Zdaj pa so organizatorji sporočili, da je koncert že razprodan. Ali se bo koncert prestavil na večje prizorišče, naj bi bilo znano konec tedna.

28. 11. 2023

V četrtek, 6. junija 2024, bo zagrebško Tvornico Kulture zatresel Corey Taylor, najbolj znan kot vodja zasedb Slipknot in Stone Sour. Tam bo nastopil s svojim novim solo projektom, vstopnice po ceni 39,00 EUR gredo v prodajo že ta petek. Več o samem dogodku boste izvedeli tukaj.

Avtorica: Tina Urek
14. 9. 2023

Pred jutrišnjim izidom drugega albuma CMF2 je Corey Taylor predstavil še en single s tega albuma. Za komad We Are The Rest je glasbenik priravil poseben vizualizer.

12. 7. 2023

Corey Taylor je predstavil drugi single, ki se nahaja na njegovem prihajajočem studijskem albumu CMF2. Gre za komad Post Traumatic Blues.

Avtorica: Tina Urek
17. 5. 2023

Corey Taylor je napovedal izid svojega drugega solo albuma, enostavno naslovljenega CMF2. Ta bo izšel 15. septembra pri BMG/Decibel Cooper Recordings. Poleg naslovov komadov je Taylor predstavil tudi prvi nov single Beyond.

The Box
Post Traumatic Blues
Talk Sick
Breath Of Fresh Smoke
Beyond
We Are The Rest
Midnight
Starmate
Sorry Me
Punchline
Someday I'll Change Your Mind
All I Want Is Hate
Dead Flies

Avtorica: Tina Urek
3. 11. 2022

Mladi agresivni melodični in heavy metal band Vended je objavil video za svoj najnovejši single Overall. Skupino vodi vokalist Griffin Taylor, sin Corey Taylorja, sicer pa smo vam band že predstavili med reportiranjem njihovega nastopa skupaj s Slipknot v Gradcu.

26. 5. 2022

»THIS IS A MOTHERFUCKIN INVITATION!« se glasijo uvodne besede včerajšnje najave prave metal karavane, ki prihaja pod okriljem Dirty Skunks 9. avgusta v ljubljansko Cvetličarno. Govorimo o paketu, ki ga sestavljajo ameriški groove/death metal velikani Lamb Of God, nemške thrash legende Kreator ter posebni gostje Cattle Decapitation, Blood Incantation in Vended. Vodja slednjih je Griffin Taylor, sin vodje kultnih Slipknot, Coreyja Taylorja. Vstopnice so že na voljo preko spletnih strani On-Parole in Mojekarte.si. V predprodaji znašajo 42 €, na dan koncerta pa boste za vstopnico odšteli 47 €.

Avtorica: Tina Urek
11. 11. 2021

Annihilator bodo 18. februarja 2022 preko založbe earMusic izdali katalog Metal II. Spodaj objavljamo tracklisto:

Chasing The High (ft. William Adler)
Downright Dominate (ft. Alexi Laiho)
Army Of One (ft. Steve Kudlow)
Couple Suicide (ft. Danko Jones in Angela Gossow)
Heavy Metal Maniac (ft. Dan Beehler & Allan Johnson)
Haunted (ft. Jesper Strömblad)
Romeo Delight
Detonation (ft. Jacob Lynam)
Clown Parade (ft. Jeff Loomis)
Smothered (ft. Anders Björler)
Kicked (ft. Corey Beaulieu)

8. 10. 2021

Ameriški doom metal kvartet Apostle Of Solitude predstavlja prvi single Apathy In Isolation s prihajajočega studijskega albuma Until The Darkness Goes, ki bo izšel 18. novembra pri založbi Cruz Del Sur Music.

Skupino iz Indianapolisa v Indiani trenutno sestavljajo bobnar Corey Webb, kitarist/vokalist Chuck Brown (The Gates Of Slumber, ex-The Keep), kitarist/vokalist Steve Janiak (Devil To Pay, The Gates Of Slumber) in basist Mike Naish (Shroud Of Vulture, ex-The Heavy Company).

14. 1. 2021

Corey Taylor je objavil videospot za single Samantha's Gone. Pri spotu je, kot je v glasbenikovi navadi, tudi tokrat sodelovalo kar nekaj bolj ali manj znanih osebnosti, kot so zasedba Steel Panther, Tom Sandoval, Dean Cameron, Jonah Nimoy in drugi.

Avtorica: Tina Urek
28. 9. 2020

V petek bo izšel težko pričakovani debitantski soloalbum Coreyja Taylora. Znani vokalist je predstavil že kar nekaj komadov oziroma videospotov, pretekli teden je to storil še s Culture Head.

Avtorica: Tina Urek
3. 9. 2020

Corey Taylor je objavil tretji single prihajajočega albuma CMFT. Tokrat se je odločil za HWY 666, ki mu lahko prisluhnete na tej povezavi.

Avtorica: Tina Urek
20. 8. 2020

Corey Taylor, sicer pevec zasedbe Slipknot in kitarist pri Stone Sour, je objavil videospot za komad Black Eyes Blue, ki se nahaja na prihajajočem debitantskem solo albumu. CMFT izide 2. oktobra pri založbi Roadrunner Records.

 

 

Avtorica: Tina Urek
KONCERTI & FESTIVALI
28. 4. 2024
Nanowar of Steel
Rockhouse, Salzburg, Avstrija
28. 4. 2024
Marduk, Origin, Doodswens
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
28. 4. 2024
Bongzilla, Kadabra, Bongorodica
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana