VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
26. 10. 2023

Domači thrasherji Lintver so oktobra 2013 izdali prvenec Snakebite. Ob deseti obletnici izida so se fantje odločili, da tega ponovno izdajo. Če albuma še nimate, se obrnite na band, pri katerem boste dobili remasterizirano različico.

17. 9. 2020

Britanski sludge metal veterani Raging Speedhorn se vračajo s svojim šestim dolgometražnim albumom z naslovom Hard To Kill, ki bo izšel 23. oktobra pri njihovi lastni založbi Red Weed Records.

Tracklista albuma je sledeča:
Snakebite
Doom Machine
Spitfire
Hard To Kill
Hammer Down
Hand Of God
Brutality
The Beast
Children Of The Revolution (priredba T-Rex)

Skupina Raging Speedhorn je že spomladi objavila tudi karantenski video za otvoritveno skladbo Snakebite.

10. 7. 2020

Thrasherji Lintver so prejšnji mesec objavili videospot za nov komad Trespasser, ki so ga posneli v studiu P.L.C. v domačih Goriških Brdih. Za miks in mastering komada in obdelavo videospota je poskrbel Matej Srebrnič (AUDIOHOLIK), ki je poleg obeh bandovih dolgometražcev Snakebite in Distorted Perception zaslužen tudi za zvočno podobo nekaterih izidov njihovih kolegov Agan, Black Reaper, Goragorja, Once Was Never, Underground in drugih.

6. 6. 2019

Snakebite so objavili koncertni video za skladbo All Your Loving, ki se nahaja na njihovem aktualnem albumu Rise Of The Snake, izdanem lansko leto.

16. 5. 2018

Nemška hard rock zasedba Snakebite so objavili videospot za skladbo Beyond The Rust, tretji single z nedavno izdanega novega albuma, ki nosi naslov Rise Of The Snake.

28. 3. 2018

Nemška hard rock zasedba Snakebite bo 4. maja izdala svoj drugi studijski album z naslovom Rise Of The Snake.

21. 11. 2017

Spodaj si lahko ogledate videospot za skladbo Run Fast, drugi single s prihajajočega albuma nemškega hard rock kvarteta Snakebite, ki naj bi izšel enkrat prihodnje leto.

Skupino sicer sestavljajo vokalist/kitarist Dominik »Nikki« Wagner, bobnar Julian Fischer, basist Alex Lacroix in kitarist Chris van Kough.

22. 9. 2017

Junkstars predstavljajo novi videospot za skladbo Snakebites z aktualnega studijskega albuma z naslovom This Means War.





6. 9. 2017

Nemška hard rock zasedba Snakebite predstavlja videospot za najnovejši single z naslovom Two Desperate Hearts.





1. 6. 2016

Domači thrasherji Lintver so objavili skladbo Old disputes... New recruits s prihajajočega albuma, ki so ga naslovili Distorted Perception. Po prvencu Snakebite iz leta 2013 bo to zasedbin drugi album, posneli, producirali in masterizirali pa so ga z Matejem Srebrničem v studiu P.L.C. z zjemo bobnov, katere so posneli v studiu BearTracks. Izdelavo naslovnice so zaupali Danijelu Gregoriču.

16. 12. 2015

Avstralski sleaze rockerji Snake Bite Whisky, ki so poleti objavili singla Lost Saints in Cruel And Indiscreet, so nedavno izdali debitantski EP z naslovom Two Steps To Oblivion. Tracklista je sledeča:
Two Steps To Oblivion
Gasoline Bitches
Shot Of Cocaine
Moonshine Blind
All The Fucks

6. 11. 2015

Švedski rockerji Junkstars, ki so trenutno na evropski turneji z rojaki Backyard Babies, so včeraj pri založbi Despotz Records ‎izdali tretji studijski album z naslovom This Means War. Tracklista je sledeča:
Kill The Ravens
Romance Of Death
Monster Blood
Snakebites
Old Mans Dead House
Hometown
Unrighteous Grave
Chamber Of Suffering
This Means War

30. 9. 2015
Nemci Snakebite predstavljajo videospot za skladbo Live It Up z aktualnega studijskega albuma Princess Of Pain. /B.B./

10. 9. 2015
Nemška hard rock zasedba Snakebite je nedavno objavila videospot za skladbo Road To Nowhere z aktualnega albuma Princess Of Pain, ki je spomladi izšel pri Maniac Attack Records. /B.B./

2. 4. 2015
Iz KC Mostovna v Novi Gorici sporočajo: »V sklopu promocijskih koncertov težko pričakovanega prvenca Humanity Galore gorenjske neustavljive death metal mašine Penitenziagite, se bodo na prvem datumu 17. aprila, ki je tudi uradni datum izida albuma, ustavili na Mostovni. Gosta večera bosta briška thrash brigada Lintver, ki je pred letom dni izdala odličen album Snakebite in v živo melje vse, kar ima pred sabo, ter nezakonski naraščaj Gnilega in Propadlega iz Zgornjega Posočja, ki sliši na ime Skrun.« /B.B./

KONCERTI & FESTIVALI
19. 5. 2024
Seventh Station
Posavski muzej, Brežice
21. 5. 2024
Wolves in the Throne Room, Gaerea, Mortiferum
Arena, Dunaj
24. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija
24. 5. 2024
Kramp fest 2024
Bajer, Godovič
25. 5. 2024
Rammstein
Ušće, Beograd, Srbija
25. 5. 2024
AC/DC
RCF Arena, Reggio Emilia, Italija