VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
10. 8. 2023

Jorge »Hoya Roc« Guerra, dolgoletni basist hardcorovcev Madball, je sporočil, da ni več član legendarne newyorške zasedbe. Vzrok, da Jorge zapusti band, ni znan, prav tako pa tudi band še ni naznanil njegove zamenjave. 

8. 1. 2020

Portugalski hardcorovci Devil In Me so nedavno objavili videospot za skladbo Warriors, v kateri gostuje Freddy Cricien alias Freddy Madball, vokalist legendarne NYHC zasedbe Madball.

26. 10. 2018

Danes zvečer se bodo v ljubljanskem Kinu Šiška ustavili newyorški Life Of Agony, ki so trenutno na evropski turneji skupaj z BillyBio in All Hail The Yeti.

Life Of Agony je ena tistih zasedb, ki je zaslovela v prvi polovici 90-ih let ob boku newyorškim bendom, kot so bili Biohazard, Madball in Vision Of Disorder. Vsi trije omenjeni bendi (ter Life Of Agony kot taki) so takrat pod okriljem založbe Roadrunner Records prodirali v svetovni mainstream, mešanica urbano realističnih besedil, neuničljivega newyorškega groova in resnično energičnih koncertov je našla pot v srca mnogih. V tem oziru pa so Life Of Agony gotovo eden bolj izstopajočih bendov, saj so združili groove newyorškega hardcora novejše ere s temačnostjo enih in edinih Type O Negative.

Časovnica:
20.00 vrata/blagajna
20.30 All Hail The Yeti
21.20 BillyBio
22.30 Life Of Agony

Več o koncertu si lahko preberete na Facebooku in v našem napovedniku.

18. 9. 2018

Spodaj si lahko pogledate videospot za komad Freight Train, ki se nahaja na albumu For The Cause, Tega so Madball izdali v sredini julija pri Nuclear Blast.

Avtorica: Tina Urek
19. 6. 2018

Madball predstavljajo videospot za skladbo The Fog z najnovejšega albuma z naslovom For The Cause. V omenjeni skladbi gostuje Tim Armstrong iz Rancid, ki je album tudi produciral.

12. 6. 2018

Madball so posneli videospot za skladbo Rev Up z novega studijskega albuma z naslovom For The Cause, ki izide ta petek pri založbi Nuclear Blast Records. v skladbi gostuje Sick Jacken, ki je sicer tudi član latino hip-hop zasedbe Psycho Realm.

16. 5. 2018

Madball so objavili drugi napovednik za prihajajoči studijski album z naslovom For The Cause, ki bo izšel 15. junija pri Nuclear Blast Records.

For The Cause prinaša naslednje skladbe:
Smile Now Pay Later
Rev Up (feat. Sick Jacken)
Freight Train
Tempest
Old Fashioned
Evil Ways (feat. Ice-T)
Lone Wolf
Damaged Goods
The Fog (feat. Tim Timebomb & Steve Whale)
Es Tu Vida
For You
For The Cause

3. 5. 2018

Madball predstavljajo besedilni video za skladbo Old Fashioned z novega studijskega albuma For The Cause, ki bo izšel 15. junija pri založbi Nuclear Blast Records.

NYHC legende bodo 14. julija nastopile tudi v sklopu festivala Viva La Pola 2018 v Puli.

25. 4. 2018

Madball so objavili napovednik za novi studijski album, ki so ga naslovili For The Cause in bo izšel 15. junija pri založbi Nuclear Blast Records. Koproducent novega albuma je bil Tim Armstrong iz Rancid, ki tudi gostuje v eni izmed skladb, za miks in mastering pa je poskrbel renomirani producent Tue Madsen (Meshuggah, The Haunted, Sick Of It All).

26. 2. 2018

Legendarna NYHC zasedba Madball bo 14. julija nastopila na festivalu Viva La Pola 2018, ki bo potekal v Klubu Uljanik v Puli. Več podrobnosti naj bi sledilo kmalu.

9. 2. 2018

Madball so pričeli s snemanjem novega studijskega albuma, ki ga bo tokrat produciral Tim Armstrong iz skupine Rancid. Skupini se je za potrebe snemanja začasno ponovno pridružil tudi nekdanji kitarist Matt Henderson (ex-Agnostic Front).

19. 1. 2018

NYHC legende Madball predstavljajo besedilni video za skladbo For The Cause z novega split 7" z naslovom The Family Biz, ki so ga skupaj s kolegi iz Wisdom In Chains izdali pri založbi Fast Break! Records.

29. 4. 2016

Legendarna kalifornijska thrash metal/crossover zasedba Attitude Adjustment, v kateri med drugim igrata tudi kitarist Ray Vegas (ex-Torque, ex-Vio-lence, ex-Social Unrest) in bobnar Walter »Monsta« Ryan (D.R.I., ex-Machine Head, ex-Possessed, ex-Madball), je nedavno pri založbi Beer City Records izdala novi studijski album z naslovom Terrorize.

23. 6. 2014

Madball predstavljajo videospot za skladbo Born Strong, v katerem gostuje tudi Candace Puopolo iz skupine Walls Of Jericho. /B.B./

7. 11. 2012
Nove potrjene zasedbe za festival Brutal Assault so Downsed, Madball in Solefald. /T.U./

Avtorica: Tina Urek
ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
25. 5. 2024
Rammstein
Ušće, Beograd, Srbija
25. 5. 2024
AC/DC
RCF Arena, Reggio Emilia, Italija
25. 5. 2024
From Goat to Death: Athiria, Cold December, Darkfall, Fallen Utopia, Scion Of Darkness
Alpen-Adria-Platz 1, Celovec, Avstrija
26. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija
29. 5. 2024
Metallica
Ippodromo Snai La Maura, Milano, Italija
31. 5. 2024
Britof, Jegulja
Dvorana KS Podlubnik - Stara Loka, Škofja Loka