VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
8. 3. 2024

Godsmack so posneli video za skladbo Truth z aktualnega albuma Lighting Up The Sky.

9. 10. 2023

Nemška hard rock/alternativna metal zasedba Surrender The Crown je objavila video za četrti in končni single Armor Down z najnovejšega albuma IV - The Healing, ki je izšel konec prejšnjega meseca. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji bandov, kot so Disturbed, Sevendust, Godsmack in In Flames.

1. 3. 2023

Godsmack so prejšnji teden izdali svoj osmi studijski album Lighting Up the Sky. S tega ponujajo v obliki videospota v posluh skladbo Soul On Fire.

26. 1. 2022

Godsmack se jeseni, natančneje oktobra, odpravljajo na evropsko turnejo. Nam najbliže se bodo ustavili 22. oktobra v dunajskem klubu Gasometer. Več informacij o sami turneji in ostale datume lahko najdete tukaj.

10. 4. 2020

Godsmack predstavljajo še čisto svež videospot za skladbo Unforgettable, v katerem sodeluje več kot 400 srednješolcev, ki so jih Sully Erna in kompanija popeljali na pot svojega življenja.

26. 9. 2019

Saint Asonia bodo 25. oktobra pri založbi Spinefarm Records izdali svoj drugi studijski album, ki nosi naslov Flawed Design. Tako pri nastajanju albuma kot v studiu so sodelovali nekateri glasbeniki, kot so Keith Wallen (Breaking Benjamin), Sully Erna (Godsmack), Sharon den Adel (Within Temptation) in Dustin Bates (Starset). Skupina je nedavno objavila drugi single Beast, pred tem pa je posnela tudi videospot za The Hunted, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Flawed Design prinaša naslednje skladbe:
Blind
Sirens (feat. Sharon den Adel)
This August Day
The Hunted (feat. Sully Erna)
Ghost
Beast
The Fallen
Another Fight
Flawed Design
Justify
Martyrs

1. 8. 2019

Saint Asonia so objavili besedilni video za skladbo The Hunted, v kateri gostuje tudi Sully Erna iz skupine Godsmack. Gre za skladbo z njihovega prihajajočega istoimenskega albuma, ki bo izšel 24. julija pri založbi Spinefarm Records.

2. 7. 2019

Stitched Up Heart so posneli videospot za aktualni single Lost, pri katerem se je pevki Mixi na vokalu pridružil Sully Erna iz skupine Godsmack. Gre za skladbo s prihajajočega albuma z naslovom Darkness, ki naj bi izšel spomladi 2020 pri založbi RED Music. Novi album je produciral Matt Good, sicer kitarist skupin From First To Last  in D.R.U.G.S..

16. 4. 2019

Stitched Up Heart predstavljajo novi single z naslovom Lost, na katerem gostuje tudi Sully Erna iz skupine Godsmack. Omenjena skladba se nahaja na novem albumu, ki naj bi izšel letos jeseni.

14. 1. 2019

Godsmack so objavili videospot za naslovni komad aktualnega albuma, naslovljenega When Legends Rise. Ta že več kot mesec dni kraljuje rock lestvicam v Ameriki in drugod po svetu.

Avtorica: Tina Urek
9. 4. 2018

Godsmack so posneli videospot za skladbo Bulletproof s prihajajočega studijskega albuma z naslovom When Legends Rise, ki bo izšel 27. aprila pri založbi Spinefarm Records.




14. 3. 2018

Godsmack so objavili skladbo Bulletproof s prihajajočega studijskega albuma z naslovom When Legends Rise, ki bo izšel 27. aprila pri založbi Spinefarm Records.

7. 3. 2018

Ameriški rockerji Godsmack nameravajo 27. aprila pri založbi Spinefarm Records izdati svoj sedmi studijski album, ki bo nosil naslov When Legends Rise. Za produkcijo novega albuma je bil tokrat zadolžen Erik Ron (Panic! At The Disco, Saosin, Blessthefall, Motionless In White, New Years Day).

Tracklista je sledeča:
When Legends Rise
Bulletproof
Unforgettable
Every Part Of Me
Take It To The Edge
Under Your Scars
Someday
Just One Time
Say My Name
Let It Out
Eye Of The Storm

4. 5. 2017

Powerflo so objavili besedilni video za skladbo Resistance s prihajajočega samonaslovljenega prvenca, ki bo izšel 23. junija pri založbi New Damage Records. Album sta producirala Josh Lynch in Billy Graziadei, za miks je poskrbel Jay Baumgardner (Godsmack, Papa Roach, Helmet), medtem ko je mastering opravil Maor Applebaum (Faith No More, Halford, Adrenaline Mob).

Gre za novi hardcore/metal/hip-hop projekt, ki ga sestavljajo vokalist Sen Dog (Cypress Hill), kitarist Billy Graziadei (Biohazard), basist Christian Olde Wolbers (ex-Fear Factory, Threat Signal, Beowülf), kitarist Rogelio Lozano (ex-Downset) in bobnar Fernando Schaefer (Worst).

7. 2. 2017

Kanadski heavy rockerji Crnkshft za 24. marec napovedujejo novi samonaslovljeni EP. Skupina, ki prihaja iz mesta Vancouver, za svoje največje vzornike navaja imena, kot so Pantera, Nirvana, Alice In Chains, Foo Fighters, Godsmack, Stone Sour in podobni.

KONCERTI & FESTIVALI
17. 5. 2024
Dobrodelni koncert: Guni, Brutart, Jar of Flies, Enštalc
Kolpern, Jesenice
18. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Jalla Jalla Akc Metelkova, Ljubljana
18. 5. 2024
Ralu, Relentless Youth
Mladinski center Postojna, Postojna
18. 5. 2024
Undercode, Challenger
TrainStation SubArt, Kranj
19. 5. 2024
Seventh Station
Posavski muzej, Brežice
21. 5. 2024
Wolves in the Throne Room, Gaerea, Mortiferum
Arena, Dunaj