Na današnji dan
2003
Anthrax izdajo svoj deveti album We've Come For You All
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

19. 11. 2010

Master Magazina ni več

Uredništvo revije Master Magazin nam je poslalo sporočilo za javnost:
"Spoštovano in cenjeno bralstvo Master Magazina obveščamo, da je po precej dolgem času negotovosti, ugibanj, razmišljanj o možnih rešitvah, Master Magazin žal končal svojo pot.

Kljub velikemu številu bralcev in bralk, splošno dobri sprejetosti s strani domače metal scene in kljub velikim pohvalam s strani bralcev in ogledovalcev iz tujine, smo zaradi gospodarske situacije v državi in po svetu primorani dokončno ustaviti projekt in prepustiti Master Magazin zgodovini. Menimo, da smo vedno dajali vse od sebe, da smo vam pravočasno in aktualno ponujali kvalitetno gradivo in vsak od nas je bil vesel kakršnegakoli vašega odziva, ki je v večini primerov bil vedno tak, da nam je ogrel srca in nam dal vedeti, da naše delo ni zaman. Zato s toliko težjim srcem naš metal časopis polagamo v grob, a druge izbire v teh časih žal ni. Ne glede na poskuse rešitev ipd. nismo našli zadovoljivega izhoda, ki bi vsakem izmed nas, ki smo del Master Magazin kolektiva, pustil občutek, da smo naredili nekaj, za kar bi lahko rekli, da je več kot 100% kvalitetno.

Kljub določenim predlogom, Master Magazin tako ne bo zaživel niti v spletni obliki in bo temu primerno kmalu zaprl svojo glavno internetno, MySpace in Facebook stran ter debatno nit na forumu webzina Paranoid.

Za vse čudovite trenutke z vami se vam iz srca zahvaljujemo. Naročnike opozarjamo, da bodo kmalu na dom ali po e-pošti prejeli obvestila o rešitvi vprašanja naročnin ipd.

Hvala!

Master Magazin"
/P.G./
SORODNE VSEBINE:
5. 8. 2014Savage Master / Novice
25. 8. 2009Master / Novice
11. 2. 2003Kunstparka v Münchenu ni več / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
7. 5. 2024
Acid Mammoth, Omega Sun, Goragorja
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
7. 5. 2024
Moonshine Oversight
Dvorana Gustaf Pekarna, Maribor
8. 5. 2024
Yes
Gran Teatro Geox, Padova, Italija
8. 5. 2024
Mondo Generator, Omega Sun, Harrowist
Dvorana Gustaf Pekarna
9. 5. 2024
Acid Mammoth, Old Night, Lord Drunkalot
Omladinski Kulturni Centar Palach, Reka, Hrvaška
9. 5. 2024
RŠ praznuje 55 let: The Canyon Observer, Širom, Etceteral: duo, Haloban
Kino Šiška, Ljubljana