NOVICE

4. 10. 2016

Tomcat pri izdaji novega albuma potrebujejo vašo pomoč!

Tomcat sporočajo: »Domači hard rockerji Tomcat smo posneli ploščo z naslovom Something's Coming on Wrong in sedaj je čas, da izdelek, v katerega zares verjamemo, tudi izdamo v primerni fizični obliki. Tu pa potrebujemo vašo pomoč!
Album Something's Coming on Wrong je že posnet, sedaj pa ga je potrebno le še izdati v fizični obliki. Na strani naše Adrifund kampanje si lahko ogledate nekaj slik skupine, pogledate videospot za prvi single z albuma, naslovljen Carnium, ki smo ga posneli z izjemno talentiranim Juretom Gorjancem. Lahko si tudi ogledate naslovnico albuma, ki sta jo izrisala Ivana Škvorčević in naš Anže Bizjak, in lahko prav kmalu krasi tudi vašo steno/polico z nosilci zvoka.
Zakaj to počnemo? Trdno verjamemo, da smo posneli najboljši možen album, in radi bi ga izdali v obliki, ki pritiče zvočni kvaliteti. Po letih trdega dela in iskanja magične kemije med glasbeniki sedaj verjamemo, da ima naš Maček zares dodobra nabrušene kremplje in je pripravljen pustiti sled na rockerskem zemljevidu.
Ker pa se z rock glasbo v Sloveniji ne služi in mi še nismo mednarodne zvezde, svoje finančne zaloge pa smo pokurili pri samem snemanju plošče, se obračamo na vas, da nam s crowdfundingom pomagate do zastavljenega cilja. Rockerji, verjamemo v vas!
Nagrade vključujejo tudi poštnino.«

SORODNE VSEBINE:
21. 10. 2016Tomcat - Something's Coming on Wrong / Recenzije
KONCERTI & FESTIVALI
10. 7. 2020
Bednja, The Canyon Observer, Guattari
MC Pekarna, Maribor
10. 7. 2020
ODPOVEDANO! 23. festival drugačne glasbe Trnje
Trnje pri Pivki
11. 7. 2020
Srd, Britof
Letni vrt Gala hale, Metelkova, Ljubljana
16. 7. 2020
Kiss
Papp László Sportaréna, Budimpešta, Madžarska
17. 7. 2020
ODPOVEDANO! Dynamo Metalfest 2020
Eindhoven, Nizozemska
18. 7. 2020
Neuromancer, Shadow Universe
Letni vrt Gala hale, Metelkova