NOVICE

30. 4. 2014

Motorfire v Kadilnici Of Death

Dirty Skunks sporočajo: »Po dveh letih, odkar so nastopili na predizboru za festival Gora Rocka, se prihodnji četrtek, 8. maja, v Orto Bar vračajo primorski mladci Motorfire. Fantje v tem času vsekakor niso počivali, temveč so si pridno nabirali odrsko kilometrino in ustvarjali avtorski material. Rezultat tega je njihov povsem sveži studijski prvenec Rising Fire, ki ga bodo na koncertu v okviru Kadilnice Of Death odigrali v celoti. Gre za zasedbo, ki z odlično kombinacijo pristopa hard rocka iz 80-ih let in tradicionalne stare šole heavy metala predstavlja več kot solidno reinkarnacijo legendarnih skupin.
Vrata dvorane v zgornjem nadstropju Orto Bara bomo odprli ob 22h, sledi pa heavy metal žurka z Motorfire! Cena vstopnice je standardne 4 € oziroma brezplačno s KOD člansko izkaznico. Band lahko seveda tudi podprete z nakupom njihovega prvenca ali druge robe, ki bo naprodaj tekom metal večera v Kadilnici Of Death. Ta bo potekal standardno od 21h do 5h, po koncertu pa se bo tam odvijal tudi afterparty z glasbenim repertoarjem v duhu dogodka, h kateremu bodo prispevali tudi člani skupine.
Gre za predvidoma zadnji koncert te sezone, tako da pridite in proslavite dve uspešni leti metaliziranja z nami! Četrtkovi metal večeri se seveda nadaljujejo še naprej v junij, vse do Orto Barovih poletnih počitnic, potem pa sledi polnjenje baterij in pripravljanje na novo sezono.« /J.G./
SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija
30. 3. 2024
Cvinger, Samperium
HABitat, Slovenj Gradec
31. 3. 2024
Replicant, Anachronism, Siderean
Klub Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana