Na današnji dan
1982
Luč sveta ugleda single The Number of the Beast zasedbe Iron Maiden
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

26. 9. 2016

Inmate predstavljajo video Endless Desire

Iz tabora skupine Inmate sporočajo: »Endless Desires je novi videospot velenjskih metalcev Inmate. Komad se nahaja na njihovi drugi plošči Tree Of Life, ki je izšla avgusta lani. Verzija skladbe iz videospota se razlikuje od originala,saj je nove vokale posnel tudi eden od dveh novih vokalistov, Aleksander Kolar.
Video je posnel in sproduciral zdaj tudi član Inmate, Marko Duplišak. V spotu, ki je bil posnet v mestu Dubaj v Združenih Arabskih Emiratih, nastopa Tia Kristian Tajnšek. Pesem govori o brezmejnih, neskončnih materialnih človekovih željah. Izhajajo iz njegovih misli, ki nikoli niso zadovoljne in izpolnjene. Naš um je nemogoče trajno zadovoljiti s tem, kar nam ponuja. Skozi življenje hitimo kot norci. Postali smo pohlepni, da bi uživali. Pogovarjamo se o nepomembnih stvareh ter iščemo slavo in čast. Slepimo in varamo se. Kdaj bomo prenehali s tem? Svoje življenje preživljamo samo za denar. Kaj nam prinaša izobrazba? Ali ostajamo skromni? Ali se zavedamo, da je človeška oblika življenja največe darilo za samospoznavanje? Ali smo hvaležni zanj? Kako uporabljamo človeško obliko življenja? Za uživanje in nadzorovanje ali učenje in samospoznavanje?
Inmate boste lahko premierno z novo zasedbo videli že v četrtek, 29. 9., v Klubu Cirkus v Ljubljani. Sicer bodo v letošnjem letu nastopili še v Celju, Škofji Loki, Kranju ter Ajdovščini.«

SORODNE VSEBINE:
1. 10. 2015Inmate - Tree Of Life / Recenzije
2. 7. 2012Inmate / Novice
19. 11. 2007Inmate / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna
27. 4. 2024
Nanowar of Steel
((szene)) Wien, Dunaj, Avstrija
27. 4. 2024
Sovrag, Okl's Fruitloops, HellMetAll
Swenak, Idrija