Na današnji dan
1954
Rodi se Bob Rock, ki pozneje poskrbi za produkcijo najbolj znanih albumov Metallice, Mötley Crüe in drugih
NAGRADNE IGRE
Traja do: 14. 4. 2024
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

23. 11. 2017

Znane še zadnje potrditve za Winter Days of Metal

Organizatorji festivala Winter Days of Metal sporočajo:

»Dragi prijatelji,
čakanja je konec. Veseli smo, da lahko objavimo zadnje nastopajoče glasbene skupine, ki se nam bodo pridružile na festivalu Winter Days of Metal 2018.

Naše največje presenečenje je glasbena skupina, katere glavni cilj je igranje glasbe, ki ustvari vzdušje vsi za enega, eden za vse; s svojo glasbo želijo pritegniti prav vse poslušalce, da se jim pridružijo in seveda, da uživajo v njihovi glasbi. In vse to počnejo že od leta 1996! Dropkick Murphys! Skupina ni ravno ekskluzivno v metal žanru, so pa vseeno zelo zanimiva in več kot pričakovana popestritev našega festivalskega line-upa, ki je seveda v prvi vrsti namenjen zimi in zimski zabavi! Sami zase pravijo, da v pravem vzdušju postanejo obiskovalci oz.poslušalci in nastopajoča glasbena skupina; ali z drugimi besedami, njihov oder in njihov mikrofon je tudi vaš. Si upate preizkusiti to tezo?

Drugo presenečenje - skupina Ahab se nam bo prav tako pridružila na odru festivala WDoM 2018! Skupina praznuje že desetletje dooma in melanholije. Ne gre jih zamuditi!

Iz mrzlega severa se nam bo pridružila tudi vojska šestih Islandcev in nas popeljala naravnost v boj! Tukaj so Skálmöld!!! Ker mi vemo, da prave zgodbe o Vikingih lahko pripovedujejo le sami Vikingi! Pridružite se jim v boju!

In to še ni vse! Kaj pravite na najstarejši kitajski black/death metal? Legenda pravi, da je nekje na začetku tisočletja vstalo nekaj kitajskih lordov black metala. Vedeli so, da so na pravi poti in ime jim je bilo Ritual Day. Pripravite se na udarno dozo metala naravnost iz Kitajske!

In nenazadnje so tukaj še Endezzma - the world known as death, kot si sami pravijo. Niste prepričani? Obstaja le en način, da se prepričate na lastne oči.

Vstopnice so na voljo tukaj. Prav tako so še vedno na voljo cenovno resnično ugodni paketi, ki ponujajo nepozabne počitnice na smučišču Vogel ali v Vodnem Parku Bohinj; rezervacije pa so možne na tej povezavi.

Se vidimo na WDoM 2018!«

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
19. 4. 2024
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Mammoth WVH
MVM Dome, Budimpešta, Madžarska
19. 4. 2024
Metal Fusion: Sakrabolt, Corpse Grinder, Force of Impact
Mladinski center Zagorje ob Savi
19. 4. 2024
Diocletian, Sitis, Snøgg, Häxänking
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
19. 4. 2024
Mary Rose, Cowboys from Hell
Klub Jedro, Medvode
19. 4. 2024
Smedja in Smetke, Rogna, Dead Corcoras
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
20. 4. 2024
Schirenc plays Pungent Stench, Dickless Tracy, Behind the Rails
JUZ Wolfsberg, Avstrija