Na današnji dan
1980
Black Sabbath izdajo svoj deveti album Heaven and Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

19. 5. 2010

Master Magazin

Uredništvo Master Magazina sporoča: "Gospodarska kriza in ostale neprijetnosti, ki le-to spremljajo, so udarile tudi po slovenskem najglasnejšem metal časopisu, Master Magazinu. Ker pa se niti malo nočemo sprijazniti z usodo, ki je zadela večino, če ne celo vse slovenske alternativne glasbene časopise (zadnji med njimi je bil RSQ), smo se odločili za krajšo pavzo, znotraj katere bomo z natančnim premislekom, načrti in reorganizacijo omogočili obstoj Master Magazina.
Negativni udarec nas je doletel praktično čez noč, rešitve pa ni tako hitro mogoče najti, zato bomo primorani izid 11. številke prestaviti na 20. junij in – ironično, a žal – zato ne bomo izšli ta četrtek, 20. maja 2010.
Kot veste, se je to zgodilo prvič in potrudili se bomo, da tudi zadnjič in nikoli več. V času reorganizacije bomo pridno in dalje nabirali gradivo (medtem smo že imeli pripravljene intervjuje s Soulfly, Enthroned, Sabbaton, kuhanje s Howl, pogovor s Henryjem Veggianom, vpogled v Zver znano kot Angelo Gossow, na tone recenzij in nekaj reportaž in še marsikaj), hkrati pa vas bomo prek strani Master Magazina, Paranoid Webzina, Facebooka in MySpacea obveščali o nadaljnjem razvoju dogodkov.
Hkrati bodo danes oz. jutri naložene tiste strani, ki smo jih res že uredili in s tem dokaz, da je vmes res prišla ''višja sila'' in da seveda ne mislimo s stvarjo prenehati. Naložene bodo v obliki PDF-ja na strani www.mastermagazin.si!
Naročniki bodo obvestila prejeli po pošti na naslov, kamor jim pošiljamo časopise, poskrbeli pa bomo tudi za vse morebitne ukrepe v zvezi z naročanjem, podaljšanjem ali prekinitvijo naročništva na podlagi želje vsakega naročnika posebej.
Žal prvega rojstnega dne ne bomo mogli proslaviti 20. maja 2010, ampak šele mesec dni kasneje. Do takrat pa se vam zahvaljujemo za vso podporo in razumevanje! Vidimo se na koncertih, beremo se kmalu!
Za vsa morebitna vprašanja prosim pišite na narocnine@mastermagazin.si, gotovo pa boste novo številko v roki držali 20. junija in 20. avgusta 2010, tako kot je bilo prvotno mišljeno!

Metalsko uredništvo Master Magazina"
/I.C./
SORODNE VSEBINE:
20. 4. 2012Grand Master / Novice
20. 5. 2010Master Magazin / Novice
18. 6. 2009Nova številka Master Magazin / Novice
22. 5. 2009Master Magazin Release Party / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
25. 4. 2024
Godspeed You! Black Emperor
Kino Šiška, Ljubljana
25. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Prater
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna